Nieuwe Collectie Meisjeskleding & Jongenskleding Outlet Nederland | Cvdespechtjes.nl
meisjeskleding
 

Verzenden & retourenVerzending naar wereldwijd! NO Handling Fee, geen belasting!

Zodra u uw bestelling plaatst door te klikken op de knop "afrekenen", ziet u de orderbevestiging pagina en een e-mail met daarin uw ordernummer zal naar u worden verzonden. Als u niet de bevestigings e-mail ontvangen, contact met ons op via email op service.aline@hotmail.com Of neem contact met ons op via live chat met een mode-specialist.

Alle succesvolle bestellingen worden geleverd binnen 24-36 uur, zodra uw bestelling is verzonden, Onze klantenservice ontvangt u een e-mail binnen de komende 48 uur als gevolg van uw bestelling tracking-nummer te sturen.

Shipping Agents

We meestal gebruik van DHL, EMS, UPS of FedEx om je items te leveren, direct aan uw deur.

EMS

De internationale Express Mail Service, is een speciale postdienst aangeboden door de postbedrijven van de landen en regio's in de wereld waar EMS items genieten van de preferentiële behandeling van de Post, de douane en luchtvaartmaatschappijen. Met de hoge snelheid en hoge kwaliteit, EMS zendt voor de klanten van de dringende brieven, documenten, bankwezen, samples en goederen. Ondertussen biedt items tracking en inlichtingendiensten door verschillende manieren. Daarnaast EMS biedt een aantal uitgebreide diensten, als agent te verklaren, verpakking en verzekering.

Vandaag de dag is China Post internationale EMS-service dienst banden met meer dan 200 landen en regio's in de wereld.

UPS

Opgericht in 1907 als een boodschapper bedrijf in de Verenigde Staten, is UPS uitgegroeid tot een $ 49700000000 corporatie door duidelijk te focussen op het doel van waardoor de handel over de hele wereld. Vandaag UPS is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de meest erkende en bewonderde merken in de wereld. Het is uitgegroeid tot 's werelds grootste pakketdienst ter bedrijf en een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde transport en logistieke diensten. Elke dag, UPS beheren van de stroom van goederen, fondsen en informatie in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd.

DHL

Opgericht in San Francisco bijna 40 jaar geleden door 3 startende ondernemers - Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn - DHL is blijven groeien in een razend tempo. Vandaag de dag staat hoog als de wereldwijde marktleider op het gebied van de internationale express en logistieke sector.

het internationale netwerk van DHL verbindt meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld en biedt werk aan ongeveer 300.000 medewerkers. DHL biedt ook een ongeëvenaarde expertise in express, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistiek oplossingen en internationale postdiensten.

TNT

Is in het bedrijf van de overdracht van documenten, pakketten, pakketten en vracht wereldwijd. Door middel van twee divisies Post en Express, TNT pikt, transport, sorteren, behandelen en op te slaan pakketten in meer dan 200 landen - en TNT biedt werk aan ongeveer 161.500 mensen, om ons in staat om de behoeften van onze klanten te voldoen. TNT is onderdeel van de wereldwijde transport- en distributie-industrie - een enorme industrie naar schatting een waarde van ongeveer 3500 miljard dollar te zijn. TNT is sterk gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen - Het was de eerste plaats in de Dow Jones Sustainability Index in 2007 en 2008.

Levering informatie

Zorg ervoor dat het invoeren van een juiste verzendadres is van vitaal belang bij het plaatsen van een bestelling, evenals het telefoonnummer en e-mailadres. Ons bedrijf kan niet verantwoordelijk voor terugzending indien u ons met een onjuist verzendadres.

Volg uw bestelling

Zodra de bestelling wordt geleverd, zal een tracking-nummer naar u gemaild. Volg de instructies op de e-mail om uw pakket te volgen. Met dit volgnummer kunt u de voortgang van uw items te volgen vanaf het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat tot het moment dat het gaat om uw deur!

Custom

U hoeft geen zorgen te maken over de vraag of het pakket de aangepaste met succes kan passeren. Wij werken samen met de rederij om te helpen klanten af ​​te douaneprocedures. En je meestal niet nodig om geen belasting te betalen. Tot nu toe heeft de douane-aangifte percentage van onze producten 100% bereikt.

Verzending naar Alternative Adressen

In een poging om frauduleuze bestellingen te voorkomen, vragen we alle eerste bestellingen te verzenden naar de creditcard factuuradres. Vanwege de aard van online transacties, is het niet mogelijk voor ons face-to-face verificatie van de ontvangen informatie te voeren. We laten alle latere om te verzenden naar een ander adres. Als u uw eerste keer bestelling verzonden naar een ander adres, neem dan contact op met uw credit card maatschappij en hebben de alternatieve afleveradres toegevoegd als een geautoriseerde adres 'Ship To' voor onze verificatie.

Opmerking:

1. Als u verkeerde informatie over het adres op te geven, leidt tot de items kunnen niet levering succesvol is, moeten we de items nieuw pakket; we zullen het opnieuw verzenden vergoeding op te laden.

Op deze situatie, als je wil deze bestelling te annuleren, zullen wij de restocking fee in rekening brengen.

2. Wanneer de items worden ondertekend door iemand die op basis van de op het afgiftesysteem record, moeten we dat je de items ontvangt. Dat is niet onze verantwoordelijkheid als het pakket wordt opgehaald door iemand anders, dan kunt u uw plaatselijke postkantoor bellen om een ​​controle te hebben.

Twitter: 3. De volgende factoren kunnen de levering uitstellen De door u bestelde artikelen niet op voorraad is of de noodzaak om op maat op maat, dus we zullen meer tijd om uw producten voor te bereiden nemen. Speciale dagen: Soms is de fabriek of ons kantoor zal worden uitgeschakeld, zoals vakanties en andere redenen. Dus moeten we extra dagen om de bestelling te verwerken.

Climate of om andere redenen: Meestal de totale levering is 6-8 werkdagen, terwijl de redenen klimaat of een vakantie, zal de levertijd meer dagen nodig hebben.

Als je het antwoord dat je wilt van bovenstaande niet kunt vinden, vergeet dan niet wij zijn er om te helpen wat er ook gebeurt, mail ons dan op service.aline@hotmail.com, zullen we aandacht aan alle zaken en werken samen met u om het op te lossen, e-mails meestal worden beantwoord je niet meer dan 12 uur.

Terug